Saturday, June 21, 2014

Vakre Brudebuketter og brudeinspirasjon


BRUDEBUKETTER


Blomsterpostene våre er veldig populære - og vi tenkte vi skulle inspirere dere med endaflere vakre brudebukett designer. Mange norske bruder velger fremdeles mye hvitt og grønt, og derfor har vi funnet endel buketter med hvitt i, men som også har litt fargedetaljer i seg, for å vise hvor nydelig det er med små fargeklatter, selv om de gjerne er duse. Det er også noen fargesterke buketter, fordi vi simpelthen elsker fargerike blomster. Likeså har vi plukket ut bilder med tilfelig fasong på buketten. Det har lenge vært mye stramt og runde buketter uten 'liv i' i norden, og vi har derfor lyst å inspirere til enda litt løsere form på buketten, og også litt større. Store, fyldige brudebuketter er vakkert til dagens bruder, og ikke spar på blomstene enten du lager buketten selv, eller kjøper den hos dyktige blomsterdekoratører. Også er det så utrolig mange vakre blomster og utvalg å bruke, og ikke bare memory lane roser, eller orkidèer. Bruk de gjerne, men mix de sammen med flere typer og farger. Slik får du en unik bukett, og ikke bare en av mange like. Du er unik, la brudebuketten din speile deg!



















ØNsker du å lese mer om blomster, brudebuketter og inspirasjon. Abonner på vårt nyhetsbrev, så får du det rett i mailboxen din - du finner link øverst i høyre hjørne. Du kan også bruke søkefeltet, hvis det er noe spesielt du leter etter. Bare skriv inn søkeordet - og trykk GO.

Under bildene finner du link til fotografen, og de opprinnelige bloggpostene, hvis du ønsker å vite mer om bildeserien og/eller fotografen.